Quick Knot presse

Press release – d. 12. December 2017

Equination introducere ‘Quick Knot’ det nye revolutionerende fletteredskab, i Danmark.

Leiden, Holland – I denne uger har Equination officielt introduceret Quick Knot® i Danmark. Quick Knot er det nye revolutionerende redskab til at opnå professionelle rosenknopper på få sekunder. Quick Knot spænderne har gjort det overflødigt med nål & tråd og elastikker når der flettes. Spænderne laver flotte rosenknopper, der passer til alle ridesportens discipliner. Spænderne er ligeså nemme at bruge, som de er at tage ud igen – selv for børn.

“Vi har tænkt på et produkt som Quick knot gennem flere år” sagde Frank van Helvert, Quick Knots medejer.” For et år siden besluttede vi os for at finde en bedre løsning på det ellers tidskrævende job, at flette med nål og tråd. Efter vi testede forskellige metoder, materialer og modeller i 1200 maner , fandt vi frem til den perfekte form til spændet, og startede dermed vores produktion. Vi tilbyder nu 2 størrelser – ‘normal’ til den almindelige man og ‘XL’ til tykkere man. Der findes 4 forskellige farver, så der er Quick Knots til alle heste.

“Vi har tænkt på et produkt som Quick knot gennem flere år” sagde Frank van Helvert, Quick Knots medejer. ”For et år siden besluttede vi os for at finde en bedre løsning på det ellers tidskrævende job at flette med nål og tråd. Efter vi testede forskellige metoder,matrialer og modeler i 1200 maner , fandt vi frem til den perfekte form til spændet og started dermed vores produktion. Vi tilbyder nu 2 størrelser – ‘normal’ til den almindelige man og ‘XL’ til tykkere man. Der findes 4 forskellige farver, så der er Quick Knots til alle heste.

Professionelle Enkelske ryttere som Becky Moody, Annie Cowan og Hannah Biggs har allerede taget den nye måde at flette på, til sig og kan ikke forestille sig at gå tilbage til nål & trad eller elastikker igen. “Quick Knot har revolutioneret den måde jeg fletter på. Så simpelt dog stadig effektivt til alle typer hest.” Siger Annie Cowan.

Det er allerede muligt at bestille Quick Knot nu på quickknot.dk og vil inden længe også være at finde i rideudstyrsbutikker.

Equination – Equination er en hollansk virksomhed der er specialseret i at introducere nye innovative produkter til rideverden.

Medie-Pakke – Quick knot medie-pakken kan downloades her. Quick Knot demonstrationsvideoen er tilgængelig her.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.